Je kent ze vast wel. In iedere organisatie in de zorg- en welzijnssector zijn ze wel te vinden.

De hardwerkende zorgprofessionals, de aanpakkers. Die zich met hart en ziel in zetten voor de cliënten en het beste willen voor de cliënt. Dag in, dag uit.

Bos training de zorgprofessional

 

De enthousiaste en sociale zorgprofessionals. Die in het team een verbindende rol hebben, een fijn persoon in de samenwerking zijn en waar je je als collega snel bij op je gemak voelt.

De motiverende en overtuigende zorgprofessionals die bij tegenslagen, hoge werkdruk of frustraties een team weer in beweging kunnen krijgen.

De zorgprofessionals met kennis. Medewerkers met ‘verstand van zaken’ dus. Zij zijn nieuwsgierig naar mogelijkheden en willen op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

De ‘jarenlange ervaring’ zorgprofessionals. Ze weten als geen ander hoe het is om in de zorg te werken. Met deze doelgroep, in jouw team en/ of organisatie. Daarnaast vinden zij het ook nog eens  leuk om anderen hierover te vertellen en om dit over te brengen naar nieuwe medewerkers of stagiaires. En ga zo maar door.

Herken jij deze mensen in jouw team en/ of organisatie? En worden de kwaliteiten van deze medewerkers ook al goed benut?

Ik zeg: DOEN!

De beste ambassadeurs zijn namelijk: de eigen medewerkers. Zij zijn het visitekaartje van jouw organisatie en kunnen dan ook een mooie bijdrage leveren in het werven en behouden van nieuwe medewerkers. In de rol van inwerkbegeleider bijvoorbeeld. Hierin voelen deze medewerkers zich als een vis in het water. Want alle ervaring, kennis en kwaliteiten kunnen zij hier in kwijt.

En niet onbelangrijk: je laat een verpletterende indruk achter bij de nieuwe medewerkers, waardoor zij sneller productief zijn, zich sneller thuis voelen in het team en langer zullen blijven werken in jouw organisatie.

KENNISMAKEN

Wil je kennismaken? Laat het me weten. Neem vrijblijvend contact met me op of lees eerst meer over mij bij Linda Vertelt. Ik ben bereikbaar op 06 – 30963858 of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

CONTACT

BOS TRAINING & ADVIES

Linda Bos

Jacob van Heemskercklaan 9

3144 DK Maassluis

06 – 30963858

info@bostrainingenadvies.nl

 

 

Overige gegevens

KVK – nr.  647175138 

BTW – nr. NL126918008B01

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte en volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *