Maatwerk trainingen & workshops

maatwerk trainingen & workshops

maatwerk 1250

trainingen & workshops op maat

Omdat geen één organisatie of team hetzelfde is, ontwikkel ik trainingen en workshops altijd op maat. De trainingen & workshops zijn daardoor altijd uniek en passend bij de behoeften van het team en/ of organisatie. Om niets over het hoofd te zien en om duidelijk te krijgen waar de behoeften en knelpunten liggen van het team en/ of organisatie, vraag ik je tijdens een intakegesprek het hemd van het lijf.

De trainingen en workshops maak ik met behulp van Het Huis van Kwaliteit. Dit is een model dat ik heb ontwikkeld en wat ik gebruik om ‘breed’ te kijken naar wat er speelt. Want, investeren in een training die achteraf niet aanslaat of de plank misslaat, dat wil jij niet en ik ook niet. Lees meer over mijn werkwijze met behulp van Het Huis van Kwaliteit.

ik kan onder andere helpen bij

  • Methodisch werken
  • Zelfreflectie & teamreflectie
  • Feedback geven & ontvangen
  • Inzicht vergroten in kwaliteiten & valkuilen
  • Observeren & rapporteren
  • Introduceren van vernieuwde visie, missie en waarden
  • Verbeteren of introduceren van werkprocessen rondom de cliënt

Het traject

intensieve voorbereiding

Naast het intakegesprek met jou als opdrachtgever over de wensen en behoeften, ga ik ook in gesprek met andere betrokkenen. Dit kunnen twee à drie medewerkers uit het team zijn waarvoor de training bedoeld is, maar ook andere disciplines, wanneer de training voor de hele organisatie bedoeld is. Op deze manier wordt de volledige informatie verzameld over het doel en de inhoud van de training. Zo krijg ik een goed beeld van wat er precies speelt.

regelmatig contact

Per mail, telefoon of een overleg aan tafel. Kwaliteit vind ik belangrijk. In de zorg & ondersteuning van de cliënten, maar ook in de ontwikkeling van trainingen en cursussen. Door tussentijds te evalueren en vragen en onduidelijkheden te bespreken, kan ik tijdig, indien nodig, het ontwikkelde aanbod bijsturen.

afwisselende training en cursus op maat

Het resultaat is een training of cursus op maat gemaakt. Zodat deze altijd aansluit bij de behoeften van de organisatie en de beoogde doelstelling. En niet onbelangrijk: het sluit aan bij het niveau én de leerstijlen van medewerkers op mbo- en hbo-niveau. Praktisch, concreet en afwisselend!

De training in de praktijk

Een try-out training van het ontwikkelde aanbod behoort ook tot de mogelijkheden. Sterker nog, wanneer er een training wordt ontwikkeld voor een langer traject en/ of voor alle medewerkers van een organisatie, raad ik een try-out training zelfs aan. Dit is namelijk een perfecte manier om te zien en ervaren of de training goed aansluit. Want iedere trainer weet: je kunt iets geweldigs bedacht hebben op papier, in de praktijk verloopt dit regelmatig anders.

Slaat de training aan? Zijn er knelpunten? Klopt het programma met de tijd die hiervoor is gepland? Indien nodig, kan ik de training aanpassen, voordat deze wordt gegeven aan de overige medewerkers van de organisatie.

investering

Dit is afhankelijk van het aantal teams en/ of het aantal dagen of dagdelen die er nodig zijn. Ik kom graag bij je langs voor een uitgebreid intakegesprek. Hierna zal ik een voorstel maken, zodat de investering duidelijk is. Het intakegesprek en het voorstel zijn vrijblijvend en kosteloos. Op het moment dat jij/ jullie akkoord gaan, spreken we een startdatum af.

KENNISMAKEN

Wil je kennismaken? Laat het me weten. Samen kunnen we kijken wat ik voor jouw team of organisatie kan betekenen of dat ik de juiste persoon ken binnen mijn netwerk. Staat jouw onderwerp er niet tussen of wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met me op. Ik ben bereikbaar op 06 – 30963858 of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

CONTACT

BOS TRAINING & ADVIES

Linda Bos

Jacob van Heemskercklaan 9

3144 DK Maassluis

06 – 30963858

info@bostrainingenadvies.nl

 

 

Overige gegevens

KVK – nr.  647175138 

BTW – nr. NL126918008B01

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte en volg mij op