Team Ontwikkel Plan

team ontwikkel plan

top 1250

medewerkers betrekken bij eigen ontwikkeling

Het maken van een Team Ontwikkel Plan laat medewerkers uit één team reflecteren op waar staan wij nu en wat is de huidige situatie? Daarnaast wordt er gekeken naar de toekomst, wat willen wij en wat is de gewenste situatie? En wat hebben wij dan nog nodig om dit te bereiken?

Een Team Ontwikkel Plan wordt gemaakt aan de hand van het Huis van Kwaliteit, een model dat ontwikkeld is door mij om complexe situaties te analyseren. Dit model geeft houvast tijdens het reflecteren. Op een gestructureerde wijze wordt er breed gekeken. Niet alleen wordt de samenwerking en communicatie tussen teamleden onder de loep genomen, maar we kijken ook naar welke vaardigheden en kennis het team al in huis heeft en naar wat zij nog willen ontwikkelen. Verder kijken we naar wat medewerkers al weten over de visie, missie en waarden van de organisatie.

Wat kan je van het team ontwikkel plan verwachten

Een workshop van één dagdeel met een concreet plan als resultaat. Het plan is gericht op de ontwikkeling van het team. Met acties en doelen waar ieder teamlid achterstaat, waardoor er een groter draagvlak wordt gecreëerd. Het team heeft het namelijk zelf bedacht. Tijdens de workshop staat interactie tussen de teamleden centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van afwisselende en actieve werkvormen. Na afloop ontvang je via de mail het verslag met daarin het Team Ontwikkel Plan. In een evaluatiegesprek wordt dit verder toegelicht en besproken, zodat jij samen met het team, verder kunt met dit plan.

investering

Dit is afhankelijk van het aantal teams die een Team Ontwikkel Plan willen maken of het aantal medewerkers in het team. Ik kom graag bij je langs voor een uitgebreid intakegesprek. Hierna zal ik een voorstel maken en is het duidelijk wat de investering is. Het intakegesprek en het voorstel zijn vrijblijvend en kosteloos. Op het moment dat jij/ jullie akkoord gaan, spreken we een startdatum af. 

KENNISMAKEN

Wil je weten of het maken van een Team Ontwikkel Plan iets voor jouw team is? Of wil je meer lezen over mijn werkwijze met behulp van het Het Huis van Kwaliteit? Bel vrijblijvend naar 06 – 30963858 of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

CONTACT

BOS TRAINING & ADVIES

Linda Bos

Jacob van Heemskercklaan 9

3144 DK Maassluis

06 – 30963858

info@bostrainingenadvies.nl

 

 

Overige gegevens

KVK – nr.  647175138 

BTW – nr. NL126918008B01

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte en volg mij op