Linda vertelt

LINDA VERTELT

Met mijn bureau Bos Training & Advies richt ik mij volledig op de medewerkers in de zorgsector. Daar ligt namelijk ook mijn ervaring, kennis en interesse.

Hoe ik begon

Sinds de middelbare school wist ik al wat ik wilde: mensen met beperkingen en/ of gedragsproblemen ondersteunen in het dagelijks leven.

Ik koos voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Een brede opleiding waar ik alle kanten mee op kon. In de praktijk heb ik met veel plezier gewerkt in de verslavingszorg, psychiatrie en gehandicaptenzorg.

Na ruim 15 jaar was ik toe aan een volgende stap. Maar welke stap? Waar word ik blij van en waar ligt mijn kracht? Dat waren vragen waar ik antwoord op zocht. Gelukkig waren deze snel gevonden! In de verschillende teams waarin ik heb gewerkt, haalde ik namelijk veel voldoening uit het stimuleren, motiveren en ondersteunen van mijn collega’s. Het inwerken van nieuwe collega’s of stagiaires, maar ook van collega’s waar ik al jaren mee samenwerkte.

Doordat ik van een professionele ‘afstand’ situaties bekijk, laat ik mij niet snel meeslepen in emoties. Kwaliteit van de zorg en het beste voor de cliënt, staan bij mij voorop. Omgaan met complexe situaties, feedback geven, sparren over: Hoe omgaan met veranderingen en wat is de beste aanpak? Ik werd er blij van en anderen wisten mij daarvoor ook altijd te vinden.

brug tussen management en werkvloer

Een logische stap had kunnen zijn: teamleider of manager. Maar dit was niet mijn ambitie. Ik hou van verandering en afwisseling. Langdurig werkzaam zijn voor één team of locatie, dat beeld zag ik niet voor me. Ik zie mijzelf niet als manager, maar meer als ‘brug’ tussen management en werkvloer.

Leren & ontwikkelen, daar wilde ik mee bezig zijn. Werken met groepen, teams en deze helpen om het beste uit zichzelf en hun teams te halen, dat is het! De knoop is doorgehakt.

Na in 2015 de post HBO – opleiding Professioneel Trainer te hebben afgerond, was ik er klaar voor en heb ik Bos Training & Advies opgericht. De afwisseling , het ontmoeten van diverse mensen, teams en organisaties, sparren met leidinggevenden en management, teams stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en zo de kwaliteit van de zorg & ondersteuning te verbeteren. Ik word hier nog steeds heel erg blij van!

KENNISMAKEN

Wil je kennismaken? Laat het me weten. Samen kunnen we kijken wat ik voor jouw team of organisatie kan betekenen of dat ik de juiste persoon ken in mijn netwerk. Neem gerust contact met me op. Ik ben bereikbaar op 06 – 30963858 of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

CONTACT

BOS TRAINING & ADVIES

Linda Bos

Jacob van Heemskercklaan 9

3144 DK Maassluis

06 – 30963858

info@bostrainingenadvies.nl

 

 

Overige gegevens

KVK – nr.  647175138 

BTW – nr. NL126918008B01

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte en volg mij op