Werkwijze

WERKWIJZE

Ben jij teamleider of manager in de zorg- en welzijnssector? En wil je training of advies over wat er speelt in jouw team of organisatie? 

Hoe ik teamleiders en managers help

Ik word blij van complexe situaties. Van een afstand een situatie bekijken en snel hoofd- en bijzaken scheiden. Wat is nu de essentie en wat zijn logische stappen om tot een oplossing van het probleem te komen?

Het Huis van Kwaliteit is een model dat door mij is ontwikkeld en wat ik gebruik om complexe situaties te analyseren, om zo de juiste doelstelling voor een training te bepalen. Daarnaast zie je dit model ook terugkomen in mijn dienstenaanbod: Workshop Team Ontwikkel Plan en Meelopen in de praktijk.

concreet en praktisch

Lekker concreet en praktisch. Dat is kenmerkend voor de Maatwerk Trainingen. Ik leg ingewikkelde theorie graag helder uit met concrete voorbeelden en praktische oefeningen. Zodat het voor medewerkers duidelijk en herkenbaar wordt.

Voor het ontwikkelen van de trainingen maak ik gebruik van het DA – model (Didactisch Analyse Model) en hou ik rekening met alle leerstijlen. Het resultaat: een afwisselend, interactief programma en vooraf bepaalde doelstellingen, worden hierdoor behaald.

eerlijk en transparant

Ik hou van eerlijke en transparante communicatie. Dus ook in het contact met jou als manager. Ik blijf doorvragen totdat ik de beoogde doelen helder heb. Korte lijnen, regelmatig contact via de mail, per telefoon of met elkaar aan tafel, zorgt ervoor dat ik in contact blijf met jou als opdrachtgever. Hierdoor kan ik met actuele informatie, trainingen verder ontwikkelen en uitvoeren. Tussentijdse evaluaties bij langere trajecten en eind-evaluaties, zijn standaard in mijn werkwijze.

groei en ontwikkeling

Ik daag mijzelf uit om te blijven groeien en ontwikkelen. Als mens, maar ook als professioneel trainer. Ik vraag daarom feedback van jou en na afloop ook aan de medewerkers, hier leer ik van. Feedback geven? Dat doe ik ook! Mijn bevindingen staan in het evaluatieverslag of in het kwaliteitsrapport na het meelopen op de werkvloer. Hierover gaan we in gesprek waarbij ik mijn bevindingen uitgebreid zal toelichten.

o.a. samengewerkt met

KENNISMAKEN

Wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact met me op of lees meer bij Linda Vertelt. Ik ben bereikbaar op 06 – 30963858 of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

CONTACT

BOS TRAINING & ADVIES

Linda Bos

Jacob van Heemskercklaan 9

3144 DK Maassluis

06 – 30963858

info@bostrainingenadvies.nl

 

 

Overige gegevens

KVK – nr.  647175138 

BTW – nr. NL126918008B01

SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte en volg mij op